^ Back to Top

ETKİNLİKLERİMİZ

RESİM GALERİSİ

GENEL KURUL BİLDİRİSİ - 2016/1

SULTANLAR KARAT İSTANBUL SİTESİ YÖNETİMİ                                        01.02.2016

SAYI       :2016/1

KONU    :2015 YILI GENEL KURUL BİLDİRİSİ

SAYIN

1. Sultanlar Karat İstanbul Toplu Yapı Kat Malikleri Olağan Genel Kurul toplantısı önceden ilan olunduğu üzere, 24 Ocak 2016 Pazar günü saat 11.00’de Sultanlar İlköğretim Okulu Konferans Salonunda toplanmıştır. Toplantıda aşağıda belirtilen kararlar alınmıştır;
  1. Olağan Genel Kurul Toplantısında yeterli çoğunluk sağlanmış, alınan kararlar oy çokluğu ve oy birliği ile alınmıştır.
  2. 2015 yılı Yönetim Kurulu Faaliyet Raporu ve Denetim Kurulu Faaliyet raporu okunarak müzakere edildi. Yönetim Kurulu ve Denetim Kurulu ayrı ayrı ibra edildi.
  3. Yapılan oylama sonucu, aşağıda belirlenen kişiler 2016 yılı yeni yönetim ve denetim kurulun da görev yapmak üzere seçilmiştir.
  1. Yönetim Kurulu Asil Üyeler                                             C.  Denetim Kurulu Asil Üyeler
  1. Ömer Bekir GÜDER                                                                               1.   Mehmet EROL
  2. Abdulvahip BEGEÇ                                                                2.   Hakan SEZER
  3. Muzaffer KAHRAMAN

1. Yönetim Kurulu Yedek Üyeler                                        D.  Denetim Kurulu Yedek Üyeler
  1. Cemil ORHON                                                                          1.   Mustafa DEMİR
  2. Abdullah PARLAK
  3. İbrahim ALACA

E.   Blok Yöneticileri

A-1: Gürsel KAPLAN

A-2: Göksel KAPLAN

A-3: Ali SALİHOĞLU

A-4: Cemil ORHON

A-5: Uğur Batuhan GÜR

A-6: Hümeyra KUTLU

B    : Mücahit YILDIZ

1. 2016 Yılı işletme bütçesi ( mesken kısımlar) onay ve yürütme yetkisi oylanarak yeni yönetim kuruluna yetki verilmiştir.

1. Sultanlar KARAT İSTANBUL Sitesi, Sultanlar KARAT İstanbul Sitesi Yönetim planı ve 634 sayılı Kat Mülkiyeti Kanunu esaslarına göre genel kurulca seçilen, Toplu yapı sitesi yönetim kurulunca yönetilecektir.
  2. 25 Ocak 2016 tarihi itibarı ile yeni işletme bütçesine ait yönetim ve hizmet giderleri yeni haliyle 01 Şubat 2016 tarihinden itibaren kat malikleri / site sakinlerinden toplanacak avans gider payları ile karşılanacaktır.
  3. Sultanlar KARAT İstanbul sitesi yönetim planı ve 634 sayılı Kat Mülkiyeti Kanunu’na göre, avans gider payı ödemelerinde, KONUTUNU TESLİM ALMIŞ VEYA ALMAMIŞ OLMAK, BU GİDERLERE KATILMAMA HAKKINI VERMEMEKTEDİR. Her kat maliki/ Site sakini kanunda belirtildiği şekilde bu giderlere katılmak zorundadır.

Aylık avans gider ve yatırım bütçesi payınızın tespitinde; İşletme ve yatırım giderlerinin, yönetim planı ve kat mülkiyeti kanunu Md:20 esaslarına göre TAHMİNİ maliyetleri esas alınmıştır.

01 Şubat 2016 – 31 Aralık 2016 Dönemi Tahmini Gider Tablosu Ve Buna Göre Hazırlanan Avans Gider Payları İle Yatırım Bütçesi ekte bilgilerinize sunulmuştur.

1. Aylık Avans Gider Payları ( Aidat) Her Ayın Yedinci Gününe kadar SULTANLAR KARAT SİTESİ adına AKBANK SANCAKTEPE ŞUBESİ nezdinde açılmış olan Şube kodu: 584 Hesap no: 0019173 IBAN :TR31 0004 6005 8488 8000 0191 73 no’lu yönetim hesabına veya yönetimde mevcut pos cihaz ile kredi kartı yada bankamatik kartı ile ödenebilecek / ödenmeye devam edilecektir.
  2. 24 Ocak 2016 tarihinde Toplu Yapı Site Olağan Genel kurul toplantısında dairenize ait eskiye dönük olmak üzere de alacak/borç durumu ve Şubat 2016 avans gider ve yatırım bütçe payı da ilave edilmek suretiyle aşağıda bilgilerinize sunulmuştur.

BLOK/ DAİRE

KAT MALİKİ/ SİTE SAKİNİ

m2

DAİRE TİPİ

ÖNCEKİ DÖNEM BORÇ/ ALACAK

Şubat 2016

TOPLAM BORÇ

1. Yukarıda belirtilen toplam borç ödemelerinizin 15 Mart 2016 tarihine kadar yapılmaması halinde Sultanlar Karat Yönetim Planı 4.18 ve KMK md:20.c esaslarına göre Site Yönetim Avukatı marifetiyle 16 Mart 2016 tarihinden itibaren yasal işlem başlatılacaktır.
  1. SİTE YÖNETİMİNE ELDEN ÖDEME TALEPLERİ KESİNLİKLE KABUL EDİLMEYECEKTİR.
  2. Her ayın yirminci gününe kadar yatırılmayan avans gideri ( aidat) yatırım payları için aylık %5 gecikme faizi tahakkuk ettirilmektedir.
  3. Yapacağınız ödemelerde ad soyad blok ve daire numaralarının doğru olarak yazılması karışıklığı önlenmesi açısından çok önemlidir.
  4. Yönetim ofisinde Site müdürü Ayşegül Çankaya gün içinde kat maliklerine yardımcı olacaktır. Ayıca Her türlü görüş ve önerilerinizi Bu e-Posta adresi istenmeyen posta engelleyicileri tarafından korunuyor. Görüntülemek için JavaScript etkinleştirilmelidir.  mail adresine iletebilirsiniz. Sakinlerimiz her tür site hizmetleri için mesai saatlerinde A6 Bloktaki Yönetim ofisinde, mesai saatleri dışın da ise gece güvenlik amiri ile iletişime geçebilirler.

Yönetimle Telefon irtibatı için 0216 509 40 11 numaralı telefonla irtibata geçebilirsiniz.

1. Siteyle ilgili her türlü duyuru ve bilgiyi www.karatistanbul.org internet sitemizden ulaşabilirsiniz.

İnternet sitemizin gelişimi ve yaygınlaştırılması için görüş ve önerilerinizi yönetim mail adresine bekliyoruz.

SAYGILARIMIZLA…

SULTANLAR KARAT İSTANBUL